RGM-Amsterdam is opgericht door mij, Barbara Bruckwilder.
Met mijn man en drie kinderen woon ik in Westerpark. Ik ben ergotherapeut en heb 11 jaar in Den Haag in verpleeghuizen en in de eerstelijn gewerkt.
Nu werk ik met veel plezier bij ergotherapie-Hartel in Amsterdam. Lekker dichtbij huis.

Ik begeleid volwassenen en ouderen om zo zelfstandig mogelijk te wonen, werken en hobbies uit te oefenen. Ik ben aangesloten bij Parkinsonnet en MS-netwerk Amsterdam.

Muziek, zang en dans beschouwde ik als hobbies om in mijn vrije tijd uit te oefenen. Onder andere als zangeres in een gelegenheidsbandje.

Tijdens een MS-congres werd ik gegrepen door de RGM. Twee dingen vielen daarin samen: mijn voorliefde voor bewegen op muziek en de gestructureerde aanpak van een ergotherapeut. Sinds oktober 2017 ben ik RGM-practitioner en geef ik cursussen aan ouderen met hersenletsel, volwassenen met concentratieproblemen, een groep mensen met MS en een basisschoolklas. Sinds november 2018 mag ik mezelf Master in de RGM noemen.

Ik geloof erin dat de RGM op een leuke en ongedwongen manier helpt bij het vergroten van de concentratie, het geheugen en de snelheid van informatie-verwerken. En dat het de motoriek, coördinatie en het lichaamsgevoel bevordert.